torsdag 16. april 2009

Lenge mellom slagene...

Jeg har vært ganske sløv med å poste ting her inne, men det er rett og slett fordi det har gått ganske dårlig med plantene våre... Da blir man merkelig nok ikke så motivert til å ta bilder og fortelle. ;)

Gressløken og persillen ser ikke ut til å ha forandret seg nevneverdig siden sist. Jeg begynner å lure på om at de har mumifisert seg!? Det er helt merkelig.

Sukkerertspirene har dessverre avgått med døden... :( Det var en vanskelig avgjørelse å ta, men det var den rette. Heretter skal vi følge "bruksanvisningen" bakpå frøpakkene, og vi skal være litt mer forberedt på hva som kommer til å skje. Det endte nemlig med at de vokste crazybananaz overalt, og klatret rundt hverandre i mangel på noe annet å klatre på. Det ble rett og slett en enorm sukkerertfloke! Dessuten ble det alt for trangt å bo seks spirer/stengler i hver potte, så de begynte sakte, men sikkert å visne henn. Det var da jeg fant ut at det beste ville være å la dem få slippe.

MEN... hengebusktomatene våre vokser og stortrives! Noen få overlevde ikke ompottingen, men vi har fortsatt 19 stykker. Det blir mange tomater det! ;) Neida, hadde nå tenkt å la noen av dem få nye hjem etterhvert. Her kommer noen bilder av "mammas gullunger". ;)

Tomatplantene på kjøkkenet

Tomatplantene på kjøkkenet, fra en annen vinkel.
Sjekk den laaange til venstre. Den er det jeg som har
plantet! Gjett om jeg er stolt. ;)

Tomatplantene i stua. Selv om de står i et
nordvent vindu trives de godt. Det eneste
som kanskje plager dem er mangel på plass.
Må nok frem med større potter snart.